Clubreglement

Reglement bus:

– Ieder lid aanvaardt bij het betreden van de bus automatisch het reglement.
– Iedereen dient steeds de orde te bewaren op de bus.
– Iedereen heeft als lid de taak de bus proper te houden, zowel de zetels, vloer en ramen.
– Het is verboden te roken op de bus.
– Schade aan de bus zal door de dader(s) betaald moeten worden.
– Medereizigers die te diep in het glas gekeken hebben zullen alcoholische dranken geweigerd worden. Dit is in het belang van hen en onze vereniging.
– De buschauffeur is tijdens onze reis de contactpersoon tussen de maatschappij en onze club. Laat deze persoon zijn werk doen en geef geen kritiek of andere negatieve uitlatingen aan zijn persoon.
– Het is ten strengste verboden om sterke – of andere eigen dranken mee te hebben op de bus.

Reglement club:

Lidgeld:
Het lidgeld bedraagt 15 € voor volwassenen en 10 € voor kinderen tot en met 12 jaar. U kunt uw lidgeld betalen aan iemand van het bestuur of door het over te schrijven op BE30 0682 4751 3311.

Bus:
De prijs voor de bus bij thuiswedstrijden bedraagt 12 € voor leden. Niet-leden betalen 15 €. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 6 € (niet-leden < 12 jaar: 8 €). Voor de leden is de 11de busrit gratis (bus Oosterzele).
Voor verplaatsingen rijden we mee met de supportersclub uit Herzele, tenzij anders aangegeven.
Op de bus zijn dranken (Jupiler, Coca Cola, Coca Cola Zero en plat water), sandwichen (kaas, hesp en prepare) en chips te verkrijgen. Dit allemaal aan 1 euro!

Tickets thuiswedstrijden:
Leden zonder een abonnement kunnen via onze supportersclub een ticket aanvragen voor thuiswedstrijden, op voorwaarde dat ze eveneens een Club ID hebben. Niet-leden kunnen dit ook, maar zijn dan wel verplicht om met de bus mee te rijden.

Europese verplaatsingen:
Voor het maken van een Europese verplaatsing is lidmaatschap van onze supportersclub én het hebben van een Club ID verplicht.

Vertrek:
Bij thuiswedstrijden is het vertrek bij gewone wedstrijden 2u15 voor de wedstrijd, bij topwedstrijden 2u30 voor de wedstrijd.
Topwedstrijden: Anderlecht, Standard, Genk, Antwerp en AA Gent.
Er wordt in de mate van het mogelijke een plas- en rookpauze voorzien.

Tombola:
Om onze kas te spijzen zal er op de bus iemand rond komen met een tombola (niet verplicht). Prijs per lotje is 0,50 €. Met deze tombola zijn consumpties te winnen.

Ongeregeldheden:

Indien een lid op eender welk feit (diefstal, agressie of vernietigingen) betrapt wordt, of het reglement van de bus en/of de club niet naleeft, zal het bestuur maatregelen treffen en zo nodig de Supportersfederatie of Club Brugge hiervan op de hoogte brengen.
Dit kan zelfs leiden tot een stadionverbod!

Wees een Clubsupporter waardig!